Premijera filma “Berlin, volim te” istog dana širom sveta

Nezavisni američki film koji se željno očekuje u 2019. godini, “Berlin, volim te”, biće premijerno prikazan u četvrtak, 14. februara u distribuciji Dexin Filma, a Beograd će biti među svetskim gradovima u kojima se održava paralelna premijera, istog dana širom sveta. U ovom ostvarenju glavne uloge tumače: Helen Mirren, Keira Nightley, Jim Strugess, Luke Wilson, Mickey Rourke, Jenna Dewan, Dianna Agron i mnogi drugi glumci sa holivudske “A liste”.

Foto: Dexin film promo

Ovaj romantični film je najnoviji iz antologijske serije GRADOVI LJUBAVI koju je 2006. godine lansirao Emmanuel Benbihy. U prethodnim nastavcima  obrađene su romantične priče u Parizu, Njujorku i Rio de Žaneiru. Svaki film sastoji je od najviše 10 epizoda koje ilustruju univerzalnost ljubavi u velikim gradovima širom sveta.

Berlinska priča sastoji se od devet priča u kojima se spajaju različiti muškarci i žene i otkrivaju svoje ljubavne zaplete. Emocije dolaze iz poznatih mesta u gradu, ali i iz skrivenih ćoškova gde cvetaju stare i nove ljubavi. Sve priče su povezane tranzicionim sekvencama.

Berlin, volim te, trejler

Glavna ideja serijala je da se dobije utisak grada kao živog organizma koji diše i voli i kroz više kultura čini da ljudi dele među sobom emocije univerzalne ljubavi. 

Film “Berlin, Volim te” će se naći na redovnom repertoaru bioskopa od četvrtka, 14. februara u distribuciji Dexin filma.