Animirani koncert Beogradske filharmonije: Sve je spremno za Dizni fantaziju

Koncert počinje tačno u 20.30, a kapije za piknik će biti otvorene tri sata ranije.

Foto: Marko Đoković

Sve je spremno za Diznijevu “Fantaziju” uživo – besplatni koncert na otvorenom Beogradske filharmonije, zajedno sa šefom-dirigentom Gabrijelom Felcom, koji će se održati u nedelju 23. juna 2019. godine. Na tradicionalnom filharmonijskom pikniku na Ušću, publika će uživati u najlepšem animiranom spektaklu svih vremena uz čuvene numere klasične muzike koje će orkestar uživo izvoditi ispod velikog ekrana. Koncert počinje tačno u 20.30, a kapije za piknik će biti otvorene tri sata ranije.

Kao i do sada, muzički piknik se održava u novobeogradskom bloku 13, a ulazi na koncertnu lokaciju biće iz Ulice Ušće i Bulevara Nikole Tesle koji će biti zatvoren za saobraćaj. Pored centralnog, ogromnog ekrana, biće obezbeđena i dva bočna kako bi veliki broj publike koji se očekuje mogao da uživa u Diznijevom animiranom remek delu dok filharmoničari sviraju najlepše numere klasične muzike.

Filharmonija poziva publiku svih generacija, ne samo iz Srbije već iz regiona da dođe da uživa na besplatnom koncertu na otvorenom jer se Dizni fantazija uživo izvodi prvi put na našim prostorima, i to na mestu gde će se graditi nova zgrada Beogradske filharmonije. Na koncertnu lokaciju zabranjen je unos stakla, limenki i metalnog pribora za jelo