Francuski šansonjer Arthur H 10. maja u Kombank dvorani

Poznati francuski muzičar Arthur H nastupiće u Kombank dvorani s početkom u 20 časova.

Arthur H; Foto: Promo

Poznat po intimnoj i toploj atmosferi na koncertima, gde se publika oseća kao da je u kući prijatelja, veza koju Arthur H stvara sa publikom je jedinstvena, pa nije čudno što ga porede sa Nikom Kejvom i nazivaju novim Seržom Genzburom. Na beogradskom koncetu publika će imati priliku da čuje njegov poslednji album Neobuzdana ljubav, koji je intimna ispovest sa putovanja Arthura H-a i njegove partnerke Leonore Marsijer koja mu je i bliska saradnica.

Arthur H je svoju karijeru započeo na jazz zvuku. Njegov prvi album, jednostavno nazvan Arhtur H, doživeo je veliki uspeh i ubrzo su usledile turneje jedna za drugom. Njegov muzički stil satkan je od istraživanja i konfrontacije, od izraženog jazz zvuka do pank-mistične-elektro muzike, on eksperimentiše sa muzikom deleći doživljaje i emocije sa svojih putovanja. Čak je i njegov glas specifičan, od seksi dubokog vokala do viskog soprana.

Arthur H je jedan od najcenjenijih i brilijantnih predstavnika francuske šansone i inspiracija je novim generacijama. Objavio je deset albuma, kao i živi album Perpetum mobile (Mouvement perpétuel). Poslednji, dupli album Neobuzdana ljubav objavljen je u jesen 2017. godine.

Karte su u prodaji.